top of page

FOTO & FILM

Vi strävar efter att väcka starka känslor hos betraktaren och efterlämna ett minnesvärt intryck. Genom fotografiet har vi förmågan att framhäva produkter, människor, platser, miljöer och händelser på ett sätt som bara visuella medier förmår.

 

Vi ser film som en dynamisk form av visuell kommunikation som möjliggör berättande över tid. Rörliga bilder ger möjlighet att utforska miljöer och karaktärer på ett sätt som statiska bilder inte kan.

OM FÖRETAG
PRODUKTFILM
REKLAM
LIFESTYLE
INTERIÖR
ARKITEKTUR
DOKUMENTÄRT
INTERVJUER
PORTRÄTT
STREAMING
DRÖNARFOTO

DESIGN & COPY

I design inkluderar vi grafisk design, webbdesign, och andra visuella element som används för att skapa en enhetlig och igenkännbar identitet för varumärken, företag och organisationer.

 

Tillsammans med slagkraftig copy strävar vi efter att helheten ska bli total. Vårt mål är att hjälpa ditt varumärke att stå ut och bli lättare att komma ihåg.

Genom att utnyttja dessa verktyg vill vi skapa en upplevelse som gör ditt varumärke minnesvärt, lättare att förstå, når ut till din målgrupp och kommunicerar ditt budskap på ett visuellt tilltalande sätt.

IDENTITET
LOGOTYPE
GRAFISK PROFIL
HEMSIDOR
INNEHÅLL SoMe
BROSCHYRER
MAGASIN
FOLDRAR

Nu är vi också Arkitektkopia i Kristianstad! I vår strävan att bli en komplett kommunikationspartner kan vi nu erbjuda hela Arkitektkopias sortiment till våra kunder. Vår höga kvalitet, service och korta ledtider kommer vi naturligtvis hålla kvar.

Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar din vardag bestående av tjänster, applikationer och trycksaker som 
hjälper våra kunder med tryckt och digital kommunikation som ska spridas eller sparas. Vi tror på ett lösningsorienterat
arbetssätt då ingen utmaning är den andra lik – därmed skräddarsyr vi lösningen som är bäst anpassad för dig och dina behov. Våra tjänster är helt enkelt ett resultat av våra kunders behov.

BYGGTJÄNSTER
BUTIKSPROFILERING
MÄSSA & EVENT
KONTORSMATERIAL
PRESENTATIONSMATERIAL
SKYLTAR & DEKALER
PROFILTRYCK
FINE ART TRYCK
HÖGTIDSTRYCK
PAKETERING

bottom of page