top of page

BILD.

Bild, stilla eller rörlig, utgör själva fundamentet i visuell kommunikation. Studio11 har stor och bred erfarenhet av olika typer av foto- och filmproduktioner. Vi vill ge ditt företag den visuella omtänksamhet det förtjänar. Allt från produkt-, porträtt- och miljöbilder till reklam- och drönarfilm eller en idé helt utifrån ditt företags önskemål.

OM FÖRETAG
PRODUKTFILM
REKLAM
LIFESTYLE
INTERIÖR
ARKITEKTUR
DOKUMENTÄRT
INTERVJUER
PORTRÄTT
STREAMING
DRÖNARFOTO

FORM.

Om bilden är fundamentet så är form det som gör att bilden framträder ännu mer. Tillsammans med rätt budskap och rätt färger hittar vi den form som passar ditt företag. Naturligtvis erbjuder vi design, formgivning och originalarbete. Vi hjälper dig med allt från webbdesign, material för sociala medier, foldrar, broschyrer till att skapa en brand book.

IDENTITET
LOGOTYPE
GRAFISK PROFIL
HEMSIDOR
INNEHÅLL SoMe
BROSCHYRER
MAGASIN
FOLDRAR

TRYCK.

När du hittat rätt i bild och form, trycker vi det precis som du vill ha det. I vårt in-house tryckeri, Studio11 Printhouse, producerar vi allt från visitkort, affischer, foldrar, mässmaterial till storformat. Vi kan även trycka direkt på olika typer av material, från papp, plast, plåt till rent av glas.

STORFORMAT
SMÅFORMAT
ETIKETTER
PROFILTRYCK
MÄSSMATERIAL
SKYLTAR

bottom of page