top of page
STUDIO FOTO FILM LJUD

Lär känna oss

Vad som förenar oss är vår passion, nyfikenhet och energi för att skapa attraktiv kommunikation. Vi strävar efter att hitta lösningar som tar oss framåt - både fysiskt och digitalt - på ett effektivt, kreativt och kvalitativt sätt.

Studio11 grundades som en fotostudio för fotografi och film. 
Vi har fortfarande 167 m2 av studioytan tillgänglig för både små och stora produktioner. Våra lokaler innehåller även sminkrum, konferensrum, arbetsrum och kök för att komplettera studioytan. Utöver detta har vi även en inspelningsstudio som passar för alla typer av ljudproduktioner.

Studio11 Printhouse är vårt eget tryckeri som finns på plats och kan snabbt och flexibelt skapa tryck i både stora och små format på olika material såsom papper, vinyl, plast, metall, textil och även kundspecifika produkter.

 

Vi har en affärsidé som går ut på att samla teknik och kompetenser i en specialanpassad lokal för att producera kommunikationslösningar av hög kvalitet, som riktar sig till små och medelstora företag. 


Vår vision är att vara en helhetsleverantör inom kommunikation och erbjuda våra kunder en komplett partner.

BILD.

BILD.

DESIGN.

TRYCK.

OM FÖRETAG
PRODUKTFILM
REKLAM
LIFESTYLE
INTERIÖR
ARKITEKTUR
DOKUMENTÄRT
INTERVJUER
PORTRÄTT
STREAMING
DRÖNARFOTO

IDENTITET
LOGOTYPE
GRAFISK PROFIL
HEMSIDOR
INNEHÅLL SoMe
BROSCHYRER
MAGASIN
FOLDRAR

MEDARBETARE

STORFORMAT
SMÅFORMAT
ETIKETTER
PROFILTRYCK
MÄSSMATERIAL
SKYLTAR

Frilansar du inom kommunikation och har behov av att hyra kontor?

Det är så trevligt att fika tillsammans med kollegor och kunna bolla idéer med människor i samma bransch. Vi ser fram emot och höra ifrån dig.

HYRA KONTOR

bottom of page