top of page
STUDIO FOTO FILM LJUD

Vilka vi är?

Det som är gemensamt för oss alla är vårt engagemang, nyfikenhet och drivkraft för att skapa attraktiv kommunikation. Vi vill hitta lösningar som tar oss framåt. Fysiskt, digitalt, effektivt, kreativt och alltid med kvalité.

Studio11 började som en fotostudio för både foto och film. Våra 167 m2 studioyta är fortfarande en plats och möjlighet för stora och små foto- och filmproduktioner. Dessutom har vi sminkrum, konferens, arbetsrum och ett kök för att komplettera studioytan. Vi har även en inspelninsstudio för alla typer av ljudproduktioner.

Studio11 Printhouse är vårt eget in-house tryckeri som snabbt och flexibelt kan skapa både stor- och småformatstryck på papper, vinyler, plast, plåt, kläder och kundspecifika produkter.

 

Vår affärsidé är att samla kompetenser och teknik i en anpassad lokal för produktion av kommunikation som erbjuder kvalitativa helhetslösningar till små och medelstora företag. Vår vision är att vara en komplett kommunikationspartner.

BILD.

BILD.

FORM.

TRYCK.

OM FÖRETAG
PRODUKTFILM
REKLAM
LIFESTYLE
INTERIÖR
ARKITEKTUR
DOKUMENTÄRT
INTERVJUER
PORTRÄTT
STREAMING
DRÖNARFOTO

IDENTITET
LOGOTYPE
GRAFISK PROFIL
HEMSIDOR
INNEHÅLL SoMe
BROSCHYRER
MAGASIN
FOLDRAR

STORFORMAT
SMÅFORMAT
ETIKETTER
PROFILTRYCK
MÄSSMATERIAL
SKYLTAR

MEDARBETARE

Frilansar du inom kommunikation och har behov av att hyra kontor?

Det är så trevligt att fika tillsammans med kollegor och kunna bolla idéer med människor i samma bransch. Vi ser fram emot och höra ifrån dig.

HYRA KONTOR

bottom of page