top of page
STUDIO FOTO FILM LJUD

Lär känna oss

Vad som förenar oss är vår passion, nyfikenhet och energi för att skapa attraktiv kommunikation. Vi strävar efter att hitta lösningar som tar oss framåt - både fysiskt och digitalt - på ett effektivt, kreativt och kvalitativt sätt.

Studio11 grundades som en fotostudio för fotografi och film. Vi har fortfarande en stor del av studioytan tillgänglig för både små och stora produktioner. Våra lokaler innehåller även sminkrum, konferensrum, arbetsrum och kök för att komplettera studioytan. Utöver detta har vi även en inspelningsstudio som passar för alla typer av ljudproduktioner.

Studio11 & Arkitektkopia


De senaste åren ha vi också drivit Studio11 Printhouse, som ett naturlig led att erbjuda våra kunder en fysisk slutprodukt. 2023 dök möjligheten upp att vi expandera tryckproduktionen genom ett förvärv av Arkitektkopia i Kristianstad. I vår strävan att bli en komplett kommunikationspartner kan vi nu erbjuda hela Arkitektkopias sortiment till våra kunder. Vår höga kvalitet, service och korta ledtider kommer vi naturligtvis hålla kvar. Denna utveckling är precis det steg Studio11 vill ta, och nu kan vi erbjuda en mycket större produktkatalog.

Vår affärsidé är att samla teknik och kompetenser under ett och samma tak för att producera högkvalitativa kommunikationslösningar som riktar sig till små och medelstora företag. Genom att erbjuda en samlad plattform av expertis och resurser strävar vi efter att göra det enklare för företag att kommunicera effektivt och bygga starka varumärken. Vi är dedikerade till att leverera kvalitetslösningar som passar varje kunds unika behov och hjälper till att nå deras mål.

Vår vision är att bli en helhetsleverantör inom kommunikation och vara en komplett partner för våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda en omfattande lösning som täcker alla aspekter av kommunikation för att möta våra kunders behov.

Frilansar du inom kommunikation och har behov av att hyra kontor?

Det är så trevligt att fika tillsammans med kollegor och kunna bolla idéer med människor i samma bransch. Vi ser fram emot och höra ifrån dig.

HYRA KONTOR

bottom of page