top of page
Studio11 Kitchen - Hyr kök, konferens och studio.

Event  |  Fest  |  Matfotografering  |  Filmprojekt  |  Filmstudio   Utställning  |  Fotografering  |  Konferensrum
 

Studio11 Kitchen är vårt samlingsnamn för vårt kök, konferens och studio, där man kan hålla event för upp till 80 personer. 

Vill du hyra?

Ring 044-14 00 900 eller maila info@studio11.nu

Kök

Vi har ett välutrustat kök för matlagning med två hällar och ugnar. Dessutom har vi fyra kylar och två frysar, samt två diskmaskiner. Här finns även stora arbetsytor, ett rymligt matsalsbord för 12 personer, barplatser och en mysig sittgrupp. Vi har även tillräckligt med servis för 80 personer, inklusive mattallrikar, vinglas, dricksglas, bestick och kaffemuggar. Dessutom finns det två kaffeautomater tillgängliga.

 

Konferens

Behöver du ett professionellt konferensrum för att hålla kundmöten eller affärsmöten? Vårt konferensrum har plats för upp till 14 personer och är utrustat med en storbilds-TV och whiteboard. Du kan hyra konferensrummet per timme och undvika besväret med att sitta på café eller hemma.

 

Studion

Studion har en arbetsyta på 167 m2 och är utmärkt för att skapa fotografi- och film-miljöer. Det finns gott om plats för fotografering och filmning av allt från produkter och porträtt till inredning och mat. Utöver det kan du också använda studion för att hålla event och fester för upp till 80 personer. Vi har sex stora runda bord, ca 40 klappstolar och en bar för din bekvämlighet.

 

Vill du hyra?

Ring 044-14 00 900 eller maila info@studio11.nu

bottom of page